Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 5080 GF

Tractor John Deere 5080 GF

Pentru  a usura munca fermierilor si a optimiza procesul agricol, compania John Deere s-a concentrat permanent pe imbunatatirea utilajelor si tractoarelor. Din categoria tractoarelor de specialitate fac parte si tractoarele speciale din seria John Deere 5GF. Dupa cum spun producatorii sunt ideale pentru toate sarcinile din din livezile si podgoriile mari. Sunt bine optimizate pentru a facilita manevrarea si vizibilitatea.

Modelul de tractor John Deere 5080 GF este special adaptat pentru munca in livada, si de aceea  osia frontala ofera mai multa putere pentru folosirea cuplei de remorcare in condiţii de alunecare. Motorul este ca al tuturor tractoarelor ce poarta marca John Deere: puternic, fiabil si durabil. Vine cu certificare Tier III pentru emisii de gaze ( noxe) si este foarte eficient. Tractorul este prevazut cu turbocompresor ce creste puterea motorului si a cuplei.

Vine bine echipat cu tehnologie si functii simple de utilizat, are inversor de putere, selector Hi-Lo electro-hidraulic şi buton de debreiere pe maneta de viteze. Poate fi utilizat cu succes si in campurile de legume, datorita reductorului de viteza (vine echipat cu reductor de viteza standard de pana la 500m/h pentru toate transmisiile de 40km/h). Producatorii s-au gandit si la confortul operatorului cand au conceput cabina spatioasa, bine finisata si bine echipata.

Specificatii tehnice tractor John Deere 5080 GF
Producator: John Deere
Seria: 5GF
Model: John Deere 5080 GF
Motor: PowerTech M de 4,5 litri Tier III cu 59/66/74 kW (80/90/100 cp)
Capacitate nominala: 97/68 EC
Sistem Tier III: da
Comanda cuplu: mecanica
Capacitate de ridicare: 24kN

Tractor Yanmar F220
Tractor YANMAR F16D

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit