Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 5090 GF

Tractor John Deere 5090 GF

Tractoarele din seria 5 GF sunt perfecte pentru a indeplini toate sarcinile din livezile  si podgoriile mari. Ofera posibilitate de manevrare usoara si vizibilitate excelenta pentru a va putea desfasura lucrul in livezi si plantatii de vita de vie. Modelele din aceasta serie sunt prevazute cu osie frontala pentru MFWD, care ofera mai multa putere la utilizarea cuplei de remorcare.

Cabina modelului  John Deere 5090 GF este confortabila si spatioasa, chiar daca tractorul este compact. A fost construita pentru a-i pastra pe operatori atenti pentru timp indelungat. Usile cabinei sunt confectionate din sticla, fara rame, astfel vizibilitatea operatorului este maxima. Materialele de foarte buna calitate asigura etansarea imbunatatita a cabinei si astfel este asigurat un mediu linistit, bine presurizat, fara praf.

Comenzile din bordul modelului de tractor John Deere 5090 GF sunt clare si precise.  Sunt codate pe culori si foarte usor de utilizat. SCV-urile, reversorul, comenzile tirantului şi prizei de putere sunt mecanice. Maneta de semnlaizare este multifunctionala si include lumiile de pozitie, faza lunga, faza scurta si claxonul.
Performanta tractorului este imbunatatita de motorul  PowerTech M 4,5 l. Acesta ii asigura fiabilitate, durabilitate si eficienta. Tractorul respecta normele de poluare Tier III.

Specificatii tehnice Tractor John Deere 5090 GF

Capacitate nominala: 66CP
Viteza nominala rpm: 2300
Cilindru/capacitate: 4/4525
Capacitate combustibil: 80 l
Comanda Cuplu: mecanic pentru optiunile de baza

Combina Gloria 1420
Tractor Fendt 312 LSA

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit