Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6140M

Tractor John Deere 6140M

Agricultura moderna se bazeaza in primul rand pe eficienta utilajelor utilizate in procesul de lucrare a pamantului. Rezultatele superioare si productiile foarte bune se obtin datorita masinilor tot mai performante. Un utilaj foarte important cu ajutorul caruia sunt desfasurate numeroase activitati foarte complexe este tractorul. Lucrarile efectuate cu acesta sunt de amploare crescuta si influenteaza in mod direct calitatea si cantitatea recoltelor.

Pentru a se ridica la nivelul cerintelor tot mai exigente ale fermierilor, compania John Deere dezvolta utilaje menite sa ofere performante extraordinare. Tractorul John Deere 6140M este una dintre minunile proiectate de specialistii firmei americane care dispune de toate calitatile necesare pentru ca fermierii sa beneficieze de lucrari agricole de calitate. Puterea, fiabilitatea si caracteristicile inovatoare il fac mai versatil si mai eficent ca oricand.

Tractorul John Deere 6140M este conceput pentru a efectua cu usurinta toate sarcinile. Astfel  lucrarile agriole specifice de pregatire a patului germinativ, de semanat, de fertilizat si  intretinere a culturilor sunt realizate rapid si usor. Transportul recoltelor, aprovizionarea fermei si celelalte lucrari sunt optimizate datorita puterii motorului PowerTech PVX.

Designul tractorului este extrem de placut. Elementele ce asigura confortul operatorului in interiorul cabinei sunt numeroase: volan reglabil, scaun pneumatic prevazut cu elemente de sustinere a coloanei, sistem de are conditionat. Bordul desi la prima vedere pare foarte complex, are functiile pozitionate logic, fapt ce usureaza manipularea utilajului.

Dotarile motorului maresc eficienta si putarea utilajului, de aceea functioneaza la capacitate maxima cu consum minim de combustibil. Sistemul de compensare a debiului presiunii cu care este prevazut sistemul hidraulic vine cu avantajele specifice: motor mai putin solicitat, eficienta imbunatatita a consumului de combustibil, nivel de zgomot scazut, scurgeri interne atenuate.

Specificatii  tractor John Deere 6140M

Putere nominala: 140CP
Viteza nominala rpm: 2100
Motor: PowerTechPlus, cu un singur fluid
Evacuare gaze: Filtru de evacuare gaze cu catalizator de oxidare diesel (DOC)
Capacitate maxima se ridicare in carlige: 6300/7100 kg
Nivel zgomot cabina: 71 dBA
Suprafata cu geam a cabinei: 4.79mp
Rezervor combustibil: 330l

Tractor Claas Axos 350
Tractor Valtra N 103

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit