Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6140R

Tractor John Deere 6140R

Tractoarele John Deere din seria R sunt utilaje foarte puternice ce se ridica la cele mai inalte standarde. Sunt echipate cu cea mai noua tehnologie existenta iar designul imbunatatit ofera vizibilitate excelenta si confort sporit operatorului.

Motorul PowerTech PVX este foarte puternic si economic. Este perfect pentru efectuarea sarcinilor dificile. Tractoarele John Deere 6140R sunt rezultatul multor ani de experienta si cercatare, sunt practic tractoare perfectionate si eficentizate la maxim.

Modelul John Deere 6140R a fost intens testat inainte de a iesi pe portile uzinei, astfel este asigurata eficienta si fiabilitate. Aceste teste asidue asigura functionare continua, fara probleme pentru foarte multi ani, iar costurile acestuia sunt repede amortizate datorita eficientei sporite.

Cabina utilajului Command View  este cu 20% mai spatioasa si mult mai confortabila. Prin designul special al cabinei standardele de confort au fost mult ridicate. Finisajele elementelor din interior sunt deosebite, de foarte buna calitate.

Scaunul este ergonomic iar comenzile dispuse logic sunt situate in apropiere pentru a fi usor accesate. Cabina este prevazuta cu conexiune Bluetooth cu cardul SIM, comenzi radio şi climă integrate, control ergonomic pentru radio şi telefon.

Tractorul John Deere 6140R este prevazut cu sase lumini, montate deasupra cabinei, ce ofera vizibilitate la 360 de grade, pe durata noptii si in zilele intunecate.  Pachetul de Iluminare Premium HID este format din becuri cu Xenon ce rezista de cinci ori mai mult fata de becurile traditionale cu halogen.

Specificatii Tractor John Deere 6140R

Tip utilaj: tractor
Producator: John Deere
Seria: R
Model: John Deere 6140R
Putere nominala: 140 CP
Aspiratie: filtru de evacuare cu Catalizator de oxidare Diesel, filtru de particule diesel,
Tip tracţiune: 4 WD
Cilindri: 6 piese
Transmisie: AutoPower 50km/h

Tractor Case IH 7220 Pro Magnum
Combina CASE IH AXIAL-FLOW 7230

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit