Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6170M

Tractor John Deere 6170M

Eficienta tractoarelor performante in agricultura nu trebuie pusa la indoila. De aceea producatorii vin pe piata cu utilaje construite pentru a desfasura tot mai rapid  sarcinile agricole, cu consum redus de enegie. Un alt aspect pe care trebuie sa il  indeplineasca utilajele actuale este legat de normele de poluare tot mai drastice impuse de organizatiile mondiale de mediu.

Starea de confort a operatorului este un alt aspect foarte important de care trebuie sa tina cont marii producatorii cand asambleaza utilajul. Orele numeroase petrecute in interiorul cabinei nu trebuie sa fie un factor de stres care sa conduca la scaderea eficientei si a productivitatii.

Tractorul John deere 6170M se incadreaza in gama de utilaje agricole performante si confortabile care au design nou.  Tractorul John Deere 6170 inseamana versatilitate imbunatatita, confort la nivel superior, putere optimizata, eficienta sporita si variatate extinsa.

Conceptul binecunoscut John deere, presupune motor cu sasiu complet, care ofera o inalta integritate structurala, nivel scazut de vibratii si greutate totala mai redusa.
Interiorul este construit astfel incat sa asigure conditii optime pentru operator: scaun ergonomic cu spatar de sustinere a coloanei lombare, care asigura o pozitie corecta; tablou de bord nou cu design placut, intuitiv, consola proiectata pentru mana dreapata, cu functii clare si precise; cutie pentru depozitare situata in partea stanga.

Specificatii tractor John deere 6170M
Producator: John Deere
Serie:6M
Model: John Deere 6170M
Motor: PowerTech PVX
Putere: 170 CP (97/68 CE)
Nivel scazut de vibratii: da

 

Tractor Fendt 309C
Combina Case IH Axial-Flow 5140

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit