Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6190R

Tractor John Deere 6190R

Tractoarele agricole sunt extrem de perfectionate si complexe din punct de vedere constructiv si functional. Aceste performante sunt o urmare a cerintelor foarte ridicate ale fermierilor si agricultorilor. Tractoarele sunt exploatate la capacitate maxima si asigura, prin numeroasele informatii oferite asupra starii de lucru, productivitate ridicata si sporesc economicitatea in exploatare.

Tractoarele din seria 6R au fost concepute sa raspunda celor mai inalte standarde si sa ofere performante ridicate. Motorul PowerTech PVX asigura energia necesara efectuarii tuturor sarcinilor rapid si eficient cu cel mai scazut consum de combustibil. Sistemul hidraulic performant ofera debit ridicat de lichid si tototdata performanta extraordinara. Indiferent de viteza cu care este efectuata sarcina rezultatul este acelasi: cel mai bun!

Cabina tractorului John Deere 6190R este imbunatatita: vizibilitatea este sporita, confortul in interior este excelent, comenzile sunt ergonomice si  conexiunile Bluetooth, functioneaza perfect pentru a asigura conditii moderne de lucru.

Consola pozitionata ergonomic are functiile clare si foarte bine structurate, astfel ca este uror de utilizat. Setarile hidraulice se fac printr-o simpla apasare de buton, astfel ca procesul de lucru este eficientizat si productivitatea este crescuta. Conditiile de lucru oferite de producatorii americani sunt cele mai bune si cele mai sanatoase pentru operatorul utilajului.

Specificatii tractor John Deere 6190R
Tip utilaj: tractor universal
Producator: John Deere
Model: John Deere 6190R
Serie: 6R
An fabricatie: 2013
Motor: PowerTech PVX , 220CP
Roti fata: 540/65R30
Roti spate:  650/65R42

Tractor Foton Europard FT504N - VITICOL
Tractor Claas Axos 350

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit