Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6520, 125 CP

Tractor John Deere 6520, 125 CP

Pentru ca durabilitatea in domeniul agricol este o provocare, companiile producatoare de utilaje agricole vin pe piata cu echipamente competitive si fiabile care sa ii ajute pe fermieri sa isi faca, in timp, fermele tot mai profitabile.

Compania John Deere si-a castigat clientii datorita produselor puternice, foarte eficiente energetic si foarte durabile in timp. Tractoarele John Deere 6520 au capacitatea de a reduce timpul de lucru, cheltuielile si de a creste productia din cadrul fermelor.

Modelele de tractoare John Deere 6520, fabricate din anul 2004 cresc eficienta lucrarilor si productivitatea in fermele in care sunt folosite. Pot fi utilizate pentru transportul animalelor, a furajelor, pentru arat, semanat, erbicidat sau fertilizat.

Tractoarele pot fi rapid cuplate cu diferite sisteme astfel incat lucrarile sa fie corect realizate. Sunt compatibile cu diferite semanatoare de porumb, semanatoare de paioase sisteme de erbicidat, etc.

Cutia de viteze mecanica, puterea de 125 CP si tractiunea 4X4 asigura peformanta deosebite indiferent de conditiile de umiditate a solului.  Cabina este prevazuta cu scaun pneumatic, reglabil si sistem de aer conditionat care asigura confort maxim operatorului. Panoul de control este intuitiv, functiile sunt bine semnalizate si usor de accesat.

Specificatii tehnice tractor John Deere 6520:
Tip Utilaj: tractor
Producator: John Deere
Model: John Deere 6520
An fabricatie: 2006
Putere: 125 CP
Tractiune: 4×4
Cutie de viteze: Mecanica
Echipamente: Aer Conditionat

Tractor Valtra A 93 Hi Tech
Combina New Holland CR 9090

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit