Home / Tractoare si combine / Tractor John Deere 6630

Tractor John Deere 6630

Compania John Deere este cunoscuta pentru calitate, performanta si incredere. Piata tractoarelor, combinelor si a utilajelor agricole este tot mai competitiva si de aceea serviciul de asistenta pe care reprezentenii companieii il ofera clientilor creste incredere utilizatorilor si eficienta produselor. Serviciul de asistenta clieniti este pregatit sa asigure reparatii rapide si consultanta la cele mai inalte standarede de calitate. Utilizatorii echipamentelor John Deere, pot beneficia de cele mai noi informatii care sa ii ajute sa isi desfasoare activitatea.

Tractorul John Deere  6630, face parte din gama de tractoare multifuncionale, optimizate pentru a maximiza productivitatea. Orice operatiune este posibila cu echipamentele performante si masini bune. Modelul John Deere 6630 este compct si puternic, este ideal pentru efectuarea activitatilor in spatiile restranse. Are incorporata cea mai noua tehnologie dezvoltata de companie pentru a usura sarcinile din cadrul oricarei ferme.  Tractorul John Deere 6630 este dotat cu intreaga performanta, eficienta si tehnologie care asigura succesul oricarei operatiuni.
Modelul compact 6630 asigura vizibilitate exceptionala, fapt care usureza  manipularea. Motorul este puternicul HPCR PowerTech, care ofera putere nominale de 135 CP. Debitul maxim al pompei hidraulice este de 65l/minut. Capacitatea maxima a rezervorului de combustibil este de 250 l.

Cabina este bine echipata cu tehnologie de ultima generatie care faciliteaza manipularea si ofera operatorului confort sporit. Schimbatorul de viteze este pozitionat strategic, astfel ca se poate schimba instantaneu directia cu mana stanga, in timp ce mana dreapta ramane asezata pe celelalte butoane e control. Volanul se manevreaza cu usurinta, indiferent de sarcinile suplimentare pe care trebuie sa le indeplineasca operatorul.  Sistemul de incalzire si racire este situat in consola din partea dreapta, oferind o vedere neobstructionata. In interiorul cabinei exista si un scaun de instruire, care se pliaza cand nu este utilizat.

Specificatii tehnice tractor John Deere 6630:
Marca :    John Deere
Model :    6630
An :    2013
Putere :    135 CP
Roţi tracţiune :    4 roţi tracţiune
Echipamente :    Climatizare

Combina Cerealiera John Deere W540
Tractor Mitshubishi MT 16 - prezentare model

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit