Home / Tractoare si combine / Tractor Mc Cormick T115

Tractor Mc Cormick T115

Compania infiintata in anul 2000, din activele Case IH si New Holland, a avut patrimoniul initial in Doncaster, Anglia, dar si dreptul de a produce si comercializa modelele Case IH C, CX, MXC si tractoarele MX Maxxum. In 2006, compania si-a mutat linia de productie a tractoarelor Mc Cormick in Italia, la Fabbico.

Tractorul Mc Cormick T115 este un model compact, si este rezultatul imbinarii perfecte a cunostintelor si experientei obtinute de-a lungul timpului, cu tehnologia de ultima generatie si piesele de foarte buna calitate. Fiabilitatea utilajului si-a spus cuvantul in timp, iar cei 115 CP ofera puterea necesara desfasurarii sarcinilor agricole.

Modelul T115 este ideal pentru orice tip de ferma, si este eficient in orice situatie.  Rotile de dimensiuni generoase cu tractiune integrala faciliteaza manipularea, indiferent de conditiile solului. Lucrarile de fertilizare, de pregatire a patului germinativ, de arat, grapat, semanat si transport pot fi rapid efectuate.

Cabina tractorului este spatioasa, iar accesul in interior se face usor si comod. Functiile sunt vizibile, pozitionate ergonomic. Scaunul cu suspensii pneumatice este reglabil astfel ca tractorul Mc Cormick T115 poate fi utilizat de mai multi operatori, pe durata unei zile de lucru.

Specificatii tractor Mc Cormick T115
Producator :     Mc Cormick
Model :     T115
Putere :     115 CP
Roti tractiune :     4 roţi tractiune
Echipamente :     Climatizare
Cutie de viteze :     Semi-powershift
Dimensiune pneuri faţă :     380/70R24
Dimensiune pneuri spate :     480/70R34

Combina John Deere S 660
Combina Fendt 5275 C

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit