Home / Tractoare si combine / Tractor Mc Cormik 105

Tractor Mc Cormik 105

Compania MCCORMICK, functioneaza pe principiul conform caruia doresc sa stabileasca noi standarde tehnologice, noi motoare si noi performante. Tractoarele Mc Cormik 105 sunt construite sa indeplineasca sarcinile indiferent de conditiile climatice dar totodata sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu operatorul care il manevreaza.  Tractoarele sunt solide si rezistente, iar proprietarii beneficiaza de confort si performante deosebite. Calitatea este asigurata de numeroasele teste la care au fost supuse inainte de a fi lansate pe piata.
Compania asigura pentru fiecare tractor in parte piese de schimb originale, care sa asigure buna funtionalitate a utilajului. Tractoarele sunt dezvoltate de oamenii, care cunosc cu adevarat utilajele pe care le creaza, si care garanteaza eficienta si viata lunga a masinii. Piesele sunt imediat recunoscute datorita hologramei care nu poate fi falsificata. Totodata aceasata certifica calitatatea.

Tractorul  Mc Cormik 105 asigura calitate superioara a lucrarilor in orice situatie, indiferent de tipul si dimensiunea fermei.
Specificatii tehnice tractor Mc Cormik 105
Producator:    MCCORMICK
Model:    CX105
Putere:    105
Roţi tracţiune :    4 roţi tracţiune
Echipamente :    Climatizare
Cutie de viteze :    Semi-powershift

Combina DROPIA 1430
Combina MEGA Claas 350

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit