Home / Tractoare si combine / Tractor Mitsubishi MT1601D pentru livada

Tractor Mitsubishi MT1601D pentru livada

Tractoarele mici Mitsubishi MT1601D  sunt perfecte pentru desfasurarea activitatilor in livada, potgorii sau pe suprafata pasunilor inalte. Pot fi utilizate cu succes si pentru efectuarea lucrarilor agricole din gradini, sere si solarii. Datorita dimensiunilor reduse – lungimea de 1,85 m, latimea de 1,1 m – pot fi folosite pentru intretinerea si curatarea parcurilor din orase.

Pentru a avea spor la munca din cadrul livezilor/podgoriilor aveti nevoie de tractoare pomicole bine echipate si bine tehnologizate. Acesta usureaza munca, sunt fiabile si eficiente. Tractoarele Mitsubishi MT1601D au tractiune integrala 4X4, stabilitate si de aceea pot fi manevrate cu usurinta. Utilizarea tractoarelor in spatile stramte dintre randuri se face rapid. Motorul este un diesel in trei cilindrii, ce ofera utilajului putera de 16CP. Cutia este manuala, cu sase trepte de viteza.

Chiar daca este lipsit de cabina, este foarte confortabil si usor de manevrat de oricare fermieri priceput. Scaunul este ergonomic, si functiile pot fi usor accesate din panoul de comanda. Accestea sunt situate intuitiv si astfel operatorului nu ii este distrasa atentia de la sarcinile pe care le efectueaza.

Specificatii tehnice tractor livada Mitsubishi MT1601D
Poducator: Mitsubishi
Model: MT1601D
Motor: Diesel in 3 cilindrii,
Putere motor: 16CP,
Tractiune: 4×4, cu diferential blocabil,
Lungime:  1,85 m
Latime: 1,1 m,
Cutie:  manuala 6+2 trepte viteza,
Priza de putere: 3 trepte
Prindere utilaje: in 2 puncte

Combina New Holland CR 9070
Tractor Belarus 1025.3

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit