Home / Tractoare si combine / Tractor NEW HOLLAND 8340

Tractor NEW HOLLAND 8340

Chiar daca a intrat recent pe piata romaneasca, compania New Holland este cunoscuta de fermierii nostri, pentru produsele fiabile de foarte buna calitate pe care le produce si distribuie.

Gama completa de utilaje agricole New Holland include utilaje performante, puternice capabile sa satisfaca sarcinile tot mai complexe ce se desfasoara in procesul agricol modern. Chiar daca este pe piata romaneasca aproape un an, compania inca se concentreaza pe construirea unei echipe calificate si motivate care sa acorde sprijin complet tuturor clientilor.

Tractorul NEW HOLLAND 8340, a fost utilajul agricol de top din anul 1996. Are ca piesa de rezistenta motorul Ford cu 6 cilindri de 7.5 l. Rezervorul are volum sporit, in acesta incap cu usurinta 217l  de motorina. In spate este prevazut sistemul Hitch, cu carlig de prindere in trei puncte ( echipament dezvoltat  de Harry Ferguson, in 1920, ce asigura o conectare rezistenta intre tractor si echipamentul specific). Puterea tractorului este de 106 CP, fapt ce asigura desfasurarea sarcinilor agricole in timp util.

Cabina este inchisa si este confotabila, este prevazuta cu scaun pneumatic comod si ergonomic geamuri largi ce asigura vizibilitate excelenta si functii intuitive  bine pozitionate.  Aceste elemente asigura oparare usoara si confortabila.

Specificatii tehnice tractor NEW HOLLAND 8340
Tip utilaj: tractor agricol
Producator: New Holland
Model: New Holland 8340
Motor: Ford 7.5L 6-cyl diesel
Volum rezervor: 271 l
Ridicare spate: 2716 kg
PTO: 106 CP
PTO Max: 110 CP
An fabricatie: 1996-1997

Tractor reversibil AGT 860, 60 CP
Tractor ingust Farmer 61 CP, cu motor John Deere

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit