Home / Tractoare si combine / Tractor New Holland TG285

Tractor New Holland TG285

Compania New Holland a dezvoltat seria de trectoare TG285, special pentru a usura sarcinile fermierilor. Tractoarele de dimensiuni mari indeplinesc cu usurinta muncile la care sunt supuse, indiferent de conditiile de lumina, temperaturi sau precipitatii. Dotate cu puternicele motoare New Holland, cu sase cilindri ce ofera putere nominale de 285 CP si anvelopele de dimensiuni generoase, R30  pe fata si R42 in spate, duc la bun sfarsit sarcinile, indiferent de gradul de dificultate. Sunt fiabile si bine testate, astfel ca fermierii nu isi mai pierd timpul cu revizii inutile ci fac ce stiu mai bine: efectueaza lucrari agricole esentiale.

Modelul New Holland TG285 asigura performanta, eficienta, consum redus de energie, fiabilitate, flexibitate si putere.

Cabina este spatioasa, prevazuta cu gemauri largi ce ofera vizibilitate panoramica si confortabila. Operatorul care manevreaza tractorul New Holland TG285 se va putea concentra ore indelungate la lucrarile pe care le desfasoara fara a fi distras de lipsa confortului, temperaturi prea ridicate sau prea scazute sau lipsa de lumina. Scaunul este pneumatic, comenzile sunt bine pozitionata in bord si sistemul de racire-incalzire creaza un mediu placut in interiorul cabinei. Modelul New Holland TG285 este prevazut cu faruri de lucru, astfel ca asigura eficienta maxima si pe durata noptii.

Tractiune: 4×4
Cutie de viteze: Full Powershift
Echipamente: Aer Conditionat; 4 perechi  Valve Hidraulice spate; Compresor aer comprimat; Priza de Putere: 540 -1000 /min; 4 faruri lucru fata + 4 faruri lucru spate.
Motor: New Holland 8.3L 6-cyl diesel
Putere:     285 CP [212.5 kW] PTO (susținut):     240 CP [179.0 kW] Anvelope fata : 600/70R30
Anvelope spate: 710/70R42

Tractor Case IH Maxxum 120 CVX
Tractor John Deere 5GV 5100

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit