Home / Tractoare si combine / Tractor Renault Ares 735 RZ

Tractor Renault Ares 735 RZ

Renault Agricultura a fost o filiala a companiei Renault, specializata pe dezvoltarea si proiectarea utilajelor agricole. Din 2002 aceasta filiara a fost achizitionata de compania germana Claas.  Tractoarele pentru ferma Renault Ares 735 RZ au fost foarte bine primite si apreciate pe piata internationala. Au fost produsele din gama de varf a companiei in perioada 1998-2002.

Modelul Renault Ares 735 RZ, este un tractor de dimensiuni mari, puternic, rezistent si robust perfect pentru fermele mari si mijlocii. Poate indeplini cu usurinta sarcinile pe terenurile aflate in panta sau pe cele cu exces de apa, inundate. Tractoarele sunt dotate cu puternicele motoare John Deere 6068 HRT52, care vin cu puterea nominala de 180CP, si 132 kW.

Pentru efectuarea unor lucrari agricole de calitate, fermierii trebuie sa utilizeze utilaje agricole de calitate, iar modelul Ares 735 RZ este ideal pentru aceasta sarcina. Sunt mari si robuste dar usor de manevrat. Cabina este spatioasa si foarte bine dotata. Aerul conditionat si scaunul pneumatic reglabil asigura confort maxim operatorului. Bordul este bine dotat si comenzile sunt situate “la indemana” manipulantului. Comenzile sunt dispuse intuitiv, astfel ca operatorului ii va fi usor sa acceseze fuctiile necesare rapid si usor. Astfel timpul este bine utilizat si sarcinile sunt indeplinite imediat.

Specificatii tractor Renault Ares 735 RZ

Motor:     John Deere 6068 HRT52
Cilindri: 6
Putere motor: 132 KW (180 CP)
Șasiu:     4×4 MFWD 4WD
Direcție: putere hidrostatică
Frâne:     disc umed
Aer conditiont: da
Anvelope față:     16.9R30
Anvelope spate: 20.8R42

Tractor YANMAR F16D
Tractor Foton Europard FT504

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit