Home / Tractoare si combine / Tractor Same Explorer II 90

Tractor Same Explorer II 90

Tractoarele Same Explorer II 90 sunt rezultatul experientei si competentei, sunt echilibrul ideal intre functionalitate si confort, sunt alegera excelenta pentru cei ce cauta performanta dar au un buget limitat.

Utilajele sunt puternice, durabile, fiabile si usor de intretinut. Tractoarele Explorer II sunt capabile sa asigure productivitate ridicata si confort. Datorita dotarilor standard foarte bune tractoarele ofera rezultate remarcabile in transport si in camp. Sunt perfecte pentru fermele mari dar si pentru cele cu dimensiuni reduse.

Motorul Same turbo diesel cu patru cilindri, asigura eficienta ridicata cu consum redus de combustibil. Volumul rezervorului este suficient de mare pentru a nu crea intreruperi in timpul efectuarii sarcinilor. Sistemul de injectie de inalta presiune si turbo-compresorul intercooler asigura functionare silentioasa si emisii de gaze minime.  Sistemul hidraulic asigura ridicarea unei sarcini de maxim 3450 kg.

Tractoarele Explorer II ies in evidenta si in ceea ce priveste confortul. Cabina este spatioasa si asigura confort operatorului. Functile principale sunt situate pe panoul de comanda intuitiv, la indemana, astfel atentia operatorului nu este distrasa in niciun fel.

Specificatii tractor SAME Explorer II 90

Producator:     SAME
Model: SAME Explorer II 90
Motor : 4.0L SAME 4-cyl diesel
Volum Rezervor:     99,9l
Lift spate:     3450 kg
Anvelope față:     10.00-16
Anvelope spate:  16.9-34
Motor:     90 CP [67,1 kW] Șasiu: 4×4 MFWD 4WD
Debit pompa:    42,0 lpm

Combina Claas Dominator 100
Tractor Claas ELIOS 210

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit