Home / Tractoare si combine / Tractor SAME Explorer III 105

Tractor SAME Explorer III 105

Punctele tari ale tractoarelor produse de compania SAME au fost intotdeauna: tehnologia de ultima generatie folosita si raportul calitate-pret. SAME ramane in istorie datorita inovatiilor aduse utilajelor agricole: a lansat primul tractor cu motor diesel si a inventat tractiunea integrala.

Si in tara noastra a reusit sa se impuna ca lider pe piata vanzarilor de tractoare, prin modelele special destinate podgoriilor, din gama Solaris si Frutteto. Si noua gama de tractoare Explorer 90 si 105, dotata cu tehnologie moderna a facut impresie in randul agricultorilor din Romania.

Printre cele mai bune caracteristici ale modelului de tractor SAME Explorer III 105, se remarca motorul Euro III, in patru cilindri cu intercooler de 4000 cm 3. Motorul este compatibil cu biodiesel 100, B100. Sistemul de franare intergala pe toate cele patru roti ofera posibilitarea de parcare asistata. Cabina este prevazuta cu geamuri de dimensiuni mari, si ofera vizibilitate panormica, sistemul de aer conditionat si scaunul reglabil ofera operatorului confort sporit. Modelul de tractor SAME Explorer III 105 este prevazut cu faruri  de lucru pentru noapte, deci poate fi utilizat la orice ora din zi sau noapte.

Specificatii tehnice tractor SAME Explorer III 105:

Producator: SAME
Model: Explorer 3 105
Seria: Explorer 3
Motor Standard: SDF 1000.4 WTI
Putere nominală: 75 kW / 102 CP (M)
Capacitate de combustibil: 160 L / 42 gal
Viteza maxima: 40 kph / 25 mph

Tractor John Deere 5GV 5100
Combina cerealiera Fendt 6335 C PL

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

2 comments

  1. Cât costa acest model 4×4 , 15.4 anul 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit