Home / Tractoare si combine / Tractor TAG 1025.3

Tractor TAG 1025.3

Vasta experienta a companiilor producatoare de tractoare IRUM si Belarus se imbina perfect in modelul extrem de versatil si performant TAG 1025.3.  Tractorul emana putere de la prima vedere! Dotat cu un motor D-245 S2 de 110 CP, transmisie integrala 4 x 4, directie hidrostatica si frana de serviciu poate indeplini eficient diverse sarcini in lucrarile de agricultura, silvicultura si transporturi.

Cei patru cilindri cu turbosuflanta si injectie directa, racire cu apa, filtrul de aer cu cartus filtrant dublu sunt imbinate eficient si functioneaza perfect pentru a asigura putere optima si consum de combustibil redus.

Cabina tractorului corespunde normelor OECD si asigura operatorului conditii de confort sporite. Mediul climatic placut este mentinut de instalatia de aer conditionat si de sistemul de ventilatie.Utilajul functioneaza la capacitate maxima cu nivel de zgomot redus, astfel ca utilizatorul nu sufera de stres acustic. Scaunul pneumatic este prevazut cu spatar reglabil si ofera pozitie ergonomica manipulantului.

Tractorul TAG 1025.3 este dotat cu toate echipamentele necesare pentru a desfasura sarcinile agricole in cele mai bune conditii. Productivitatea este maxima si efortul este  minim!

Specificatii Tractor TAG 1025.3
Tip utilaj: tractor agricol
Motor: BELARUS D-245 S2 de 110 CP
Cilindri: 4
Racire: apa
Tractiune 4X4
Cuplu maxim: 429Nm
Capacitate rezervor: 170l
Capacitate ridicare: 4300kg
Capacitate rezervor ulei: 25l

Tractor REKORD 65 DT E3 CAB
Tractor viticol Kubota M7040 Narrow

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit