Home / Tractoare si combine / Tractor U825

Tractor U825

Modelul U825 produs de compania UTB Brasov a insemnat reinventarea tractorului romanesc. Prin acest model compania de la Baicoi, sub patronaj strain a readus pe piata utilaje produse pe plat­forma fostei Întreprinderi Aeronautice Române (IAR).

Conform producatorilor modelul U825 care se vinde foarte bine pe piata egipteana si irakiana este un 650 imbunatatit si restilizat. Respecta normele de poluare  stage III A si este dotat cu motorul Perkins de 80 CP, în 4 cilindri (capacitate cilindrică 4.400 cm³), cu o pompă de injecţie rotativă şi cu un filtru de aer uscat, ce dezvoltă la momentul maxim o turaţie de 1.700 rot/min.

De la predecesorul sau sunt pastrate transmisia, puntea, priza de putere şi sistemul hidraulic, cu capacitatea maximă de ridicare de 1.600 daN. Alte diferente notabile sunt la cabina si la design. Un alt atuu al modelului este pretul redus, la acesta se adauga renumele predecesorului, si astfel U825 este un model foarte apreciat si foarte bine vandut. La acestea se adauga si serviciile de buna calitate de garantie si suport, fiabilitatea, costurile reduse de mententanta.

Specificatii tehnice tractor U825:
Model: U825
Producator:  SC Tractorul U650 Braşov
Motor: Perkins 80CP
Capacitate cilindrica: 4.400 cm cubi
Nr. cilindri: 4
Pompă de injecţie rotativă: da
Filtru de aer uscat: da
Garantie: 24 luni

Combina New Holland CX8070 SL HD
Combina Claas Tucano 430

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit