Home / Tractoare si combine / Tractorul BELARUS MTZ 952.3
tractor BELARUS MTZ 952.3 vedere laterata dreapta

Tractorul BELARUS MTZ 952.3

Tractorul BELARUS MTZ 952.3 este produs de gigantul est-european Belarus MTZ (Uzina de Tractoare din Minsk) si este preferat de agricultorii romani care acorda o importanta deosebita costului de achizitie. Producatorul acestui tractor este unul dintre cei mai mari producatori de utilaje agricole din lume, cu aproape 30.000 de angajati, si care a produs, de la infiintarea sa in anul 1946 si pana in prezent, cca 3 milioane de tractoare vandute in peste 100 de tari din lume.

Acest tractor se incadreaza in clasa de tractiune 1.4 avand 95 CP, certificat în cadrul etapei a II-a din Directiva 2000/25/CE (TIER II), este proiectat pentru o gamă largă de activităţi agricole – de la arat la recoltare şi operaţiunile de transport, el poate fi folosit în silvicultură, utilităţi, construcţii şi industrie, avand costuri de deservire foarte mici.

Acest tip de tractor realizaeaza o serie de activități agricole – de la pregătirea solului pentru plantare, pina la recoltarea și de transport. Acesta este un instrument indispensabil pentru exploatare forestieră, constructii, industrie, si gospodarii publice.

Tractorul Belarus MTZ 952.3 are o capacitate cilindrica de 4500 cm cubi si dezvolta o viteza maxima de 40 km/h.

Este echipat cu un motor tip MMZ, TIER II si dispune de transmisie integrală 4×4, direcţie hidrostatică, frână de serviciu şi de parcare cu discuri multiple, acţionată mecanic, cupla de remorcare si greutati frontale. Instalaţia hidraulică e prevăzută cu control automat de forţă şi poziţie şi mecanism de suspendare în 3 puncte de categoria II.

Cabina este relizata din policarbonat si  beneficiaza de incalzire interioara, nu are clima dar se poate adauga si aceasta optiune pentru un confort sporit.

 

Tractorul Massey-Ferguson 4608
Fendt 936 Vario - grebleaza, baloteaza si ambaleaza intr-o singura trecere

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit