Home / Tractoare si combine / Tractorul Case IH Maxxum Pro 5140
tractor Case IH Maxxum Pro 5140 vedere din fata stanga

Tractorul Case IH Maxxum Pro 5140

Tractorul Case IH Maxxum Pro 5140 este un motor puternic dotat cu un motor diesel de 125 cai putere si 92 kW care dezvolta o viteza maxima de 40 kilometri pe ora. Acest tip de tractor vine dotat cu aer conditionat clima control, scaune pneumatice si sistem audio quadrofonic.

El dispune de tractiune pe toate rotile, reglaj electrohidraulic elevator (REHE),cutie de viteze semi-Powershift, tiranti frontali, 3 perechi prize hidraulice spate, 2 perechi prize hidraulice fata.

Tractorul Case IH MAxxum Pro 5140 este produs de Case IH, care este un constructor american de utilaje agricole, specializat in masini de treierat neconventionale, care au contribuit esential la cresterea randamentului acestei operatii, prin pierderi minime de seminte (de cereale), in procesul separarii acestora de restul plantei. Din 2009, „Case IH” produce si tractoare, prese si combine agricole.

Tractoarele Maxxum au un interval de service de 600 ore, cel mai bun din industrie, ceea ce il face pe proprietarul unui astfel de tractor sa economiseasca multi bani.

Tractoarele Case sunt create pentru a raspunde optim standardelor mondiale de exploatare agricola: puternice, productive si fiabile.  Gama de utilaje agricole oferita de producatorul Case este foarte variata, putand fi utilizate in multiple domenii de activitate in fermele de animale sau pentru munci zilnice. Versatilitatea acestora e manifestata prin multitudinea de accesorii compatibile cu acest tip de tractoare si lucrarile ce pot fi executate. Forta de tractiune exercitata de aceste utilaje este impresionanta.
Combina John Deere 730
Tractorul Case Maxxum 140

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit