Home / Tractoare si combine / Tractorul Claas Celtis 456
tractor Claas Celtis vedere laterala dreapta

Tractorul Claas Celtis 456

Tractorul Claas CELTIS 456 este un tractor care poate face aproape orice in cadrul unei ferme agricole. Acest tractor a fost proiectat pentru utilizarea de zi cu zi si pentru toate activitatile ce necesita folosinta unui tractor pe tot parcursul anului.

Tractorul Claas Celtis este un tractor robust, nu foarte complicat, cu multe veleitati si incredibil de eficient pentru realizarea oricarei sarcini in cadrul unei exploatatii agricole, fie ca este vorba de hranire, distributie, transport sau arat.

Te poti baza pe Celtis in toate cele 4 anotimpuri, si nu doar in sezonul de varf atunci cand este timpul recoltarii. Cu acest tractor poti aborda si cele mai dificile sarcini fara probleme datorita fortei sale de tractiune remarcabile si puterii de ridicare cu adevarat impresionanta.

Tractorul Celtis este un tractor compact care vine dotat cu optiuni de confort suplimentare clasei din care face parte respectiv o cabina spatioasa cu multe facilitati si vizibilitate bună astfel incat utilizarea sa nu poate decat sa fie foarte placuta.

Funcția electro-hidraulica de mers înapoi , REVERSHIFT este perfecta pentru lucrul cu încarcatorul frontal.

Datorita dimensiunile optime ale rotilor si a unghiului de blocare larg de 55 °, raza de intoarcere este redusa la doar 4,3 m ceea ce insemna ca acest tractor Celtis poate fi folosit absolut oriunde , iar daca ii scoatem partea superioara acesta poate fi folosit cu succes chiar si in sere.

Acoperisul cabinei soferului are o dimensiune redusa si in functie de anvelopele utilizate ii poate da acestui tractor o inaltime totala de sub 2,5 metri.

Sistemul hidraulic extrem de puternic si ampatamentul ridicat fac din tractorul Claas Celtis un tractor cu capacitate de ridicare foarte mare, ce poate aborda orice sarcina agricola, fie ca e este vorba de lucrul intr-un teren greu, fie ca este vorba de activitati de recoltare sua fie ca este vorba de transport.

Specificatii tehnice:

sistem de propulsie tracţiune pe toate roţile
echipament pt. remorcă automat
frână cu aer comprimat
EHR
hidraulică frontală
viteză 40 km/h
instalaţie de climatizare instalaţie de climatizare
scaun cu amortizor pneumatic
Platforma cabină
anvelope-h 520/70R34
anvelope-h % 60
anvelope-v 380/70R28
anvelope-v % 50
modul de control dw 3
far de lucru Normal
angrenaj reductor de putere
numar de cilindri 4
putere de ridicare frontala

 

 

sursa poze: utilajeagricole.ro

 

Combina Claas Dominator 108
Tractorul Kioti RX6010

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit