Home / Tractoare si combine / Tractorul John Deere 6220
tractor john deere model 6220 vedere din dreapta fata

Tractorul John Deere 6220

Tractoarele JOHN DEERE sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare disponibile pe piata din Romania. Constructia robusta si compacta permite utilizarea lor in spatiile inguste. Sunt tractoarele ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.
Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Tractorul John Deer 6220 este dotat cu un motor JD (John Deere) cu 4 cilindri diesel turbo in linie, cu o putere nominala de 95 cai putere si 67 kW, transmisie PowerShift si tractiune pe toate cele 4 roti.

Tractoarele John Deere modelul 6220 au fost proiectate să vă ofere performanțe extraordinare atât în câmp, cât și pe șosea. Au toate calităţile şi întreaga putere şi fiabilitate la care vă aşteptaţi de la John Deere, plus caracteristici noi şi inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice şi mai eficiente decât oricând.

Tractorul  John Deere 6220 are toată forţa de care aveţi nevoie şi tehnologia de control necesară pentru o gestionare perfectă. Puterea este dată de o gamă optimizată de motoare John Deere extrem de eficiente.

Familia de transmisii John Deere combină tehnologia de economie a puterii cu un design cu avantaje deja bine demonstarte pentru a asigura  fiabilitate, eficiență, zgomot redus, operare comodă si costuri reduse de întreținere.

Detalii tehnice:

Model: John Deere 6220
Putere 95 CP
Tipul: 4×4  4 WD
Echipamente specifice front-end loader, osia din faţă, sistemul de suspensie, aer
condiţionat
Schimbatorul de viteze semi-powershift
Dimensiunea de fata anvelope 340/85 R 28
Dimensiunea de spate, anvelope 420/85 R 38

Comentarii pneumatice scaun, scaun de pasageri sunroof, TLS, PTO 540/540E,
1000 rot / min, 2DE, BOX Powerquad 24/24 40 km / h, Loader JD651
CCO651X031880, multi, multi Benne funcţie 2M

Combina CLAAS Lexion 570
Combina John Deere 730

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit