Home / Tractoare si combine / Tractorul Massey-Ferguson 4608
Tractorul Massey Ferguson 4608 vedere laterala stanga

Tractorul Massey-Ferguson 4608

Fabrica de tractoare Massey-Ferguson a fost infiintata in Ontario, Canada, in 1953 prin fuziunea producatorului gigant de utilaje agricole Massey – Harris Co cu inventatorii cuplei in trei puncte, si anume Ferguson Company. Astazi, Massey-Ferguson este o subsidiara a AGCO Coroporation din Georgia. Gama de produse Massey-Fergguson variaza de la tractoare compacte la tractoare de mare putere si combine agricole.

Tractorul Massey-Ferguson 4608 este un tractor de 80 cai putere, perfect de utilizat pentru balotare. Acesta face parte din seria 4600, serie ce cuprinde urmatoarele modele de tractoare: 80 CP 4608 , 90 CP 4609 și 99 CP 4610.

Toate tractoarele din aceasta serie sunt dotate cu un motor AGCO de 3.3 l cu trei cilindri cu racire pe aer si sistem de injectie directa de inalta presiune, sistem de management electronic al motorului SisuTronic EEm4, mult mai performant decat motoarele cu 4 cilindri cu care erau dotate tractoarele din seria anterioara 2600.

Nivelul emisiilor acestui motor este conform normelor 4iEPA, si se datoreaza sistemului de de recirculare al gazelor de esapament si a catalizatorului de oxidare diesel (DOC).

Sistemul hidraulic al acestui tip de tractor asigura o capacitate de ridicare de 3417 kg, dar exista si optiunea de merge pana la o capacitate de greutate de 4408 kg.

Cabina de pilotaj asigura un spatiu generos cu toate instrumentele de conducere bine pozitionate astfel incat conducerea acestui tip de utilaj va fi foarte facila si intuitiva.

Utilizatorii acestui tip de tractor il vor gasi perfect pentru a indeplini diverse sarcini cum ar fi incarcarea-descarcarea sau sarcini care implica schimbari de directie numeroase si repetitive.

sursa poze: ironsearch.com

 

 

Tractorul John Deere 3350s
Tractorul BELARUS MTZ 952.3

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit