Home / Stiri / Unilact Transilvania – cifra de afaceri cu 10% mai mare

Unilact Transilvania – cifra de afaceri cu 10% mai mare

Compania de  produse lactate cu actionariat romanesc, Unilact Transilvania, a finalizat anul 2014 cu o crestere a cifrei de afaceri cu 10% , acest fapt se datoreaza in principal cresterii numarului de clienti la export. Unilact Transilvania sunt cunoscuti pentru produsele de branzeturi “De la Ferma”.
Domnul Marius Bîcu, a declarat in calitate de partener al Unilact Transilvania, ca anul 2014 a fost un an greu dar fructuos: „2014 a fost un an greu peste care am trecut cu bine. Am pierdut bani în iunie şi iulie şi ne-a fost foarte greu să recuperăm până la sfârşitul anului. După SIAL Paris (târg de produse alimentare – n. red.) numărul de clienţi la export s-a dublat. Astfel am încheiat anul cu bine, cu o creştere de 10% faţă de 2013”.
Dupa ce a preluat afacerea de la tatal sau Marius Bicu, a reusit sa scoata produsele lactate din judetul Alba, si sa le aduca in peste 300 de magazine si lanturi de supermarketuri precum Billa, Auchan, Kaufland si Carrefour.
Aceasta evolutie ascendenta a companiei producatoare de lactate a fost posibila dupa participarea preparatelor Unilact si De la Ferma la numeroase targuri de profil, atat din tara cat si la targurile organizate in Uniuinea Europeana. In cadrul acestor targuri si expozitii au fost dezvoltate numeroase contrecte fructuase pentru Unilact Transilvania, care acum a ajuns sa isi exporte produsele in numeroase supermarketuri din Europa Ocidentala.
Unilact Traansilvania este o companie de produse lactate care, in decursul a opt ani de zile a reusit sa dezvolte una dintre cele mai moderne fabrici de procesare al laptelui din tara. Laptele procesat de acestia provine atat din productie proprie cat si din cele 30 de centre de colectare din zona muntilor Apuseni. Animalele sunt crescute pe pajistile amenajate, departe de poloarea si stresul oraselor, astfel ca laptele provenit de la ele este de cea mai buna calitate.

Coacazul negru (Ribes nigrum L ) – un arbust usor de cultivat
Statiunea de cercetare legumicola de la Buzau a aclimatizat plante rare

About Natalia p

Check Also

PROGRAMUL OPERATIONAL PENTRU PESCUIT SI AFACERI MARITIME (2014-2020). Masura II.2: Investitii productive in acvacultura

Masura II. 2 a Programului Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPPAM) 2014-2020 are ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit