Zdrobitor desciorchinator electric ENO 15 Semiinox

Calitatea unui vin este influentata in mare masura de tehnologia de fabricatie. Zdrobirea ciorchinilor este un proces tehnologic care isi lasa amprenta asupra gustului si calitatii vinului. Pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor (separarea boabelor de ciorchie) se folosesc diferite tipuri de utilaje.

Zdrobitorul/desciorchinatorul electric ENO 15  este un astfel de utilaj folosit la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor si este destinat uzului casnic si semi-profesional. Randamentul si eficienta sunt asigurate de motorul electric monofazat. Productivitatea este crescuta, de aproximativ 1.600 – 1.800 kg/ ora.

Modelu ENO 15 are incorporat in cuva de receptie un mecanism snec ce directioneaza strugurii in zona de zdrobire. Procesul de zdrobirea se face prin intermediul a doua role din aluminiu. Cuva si tamburul de desciorchinare sunt confectionate in totalitate din inox, fapt ce asigura durata mare de viata echipamentului agricol.

Zdrobitor desciorchinator electric ENO 15  este prevazut cu suport special ce permite protejarea rolelor din aluminiu fapt ce asigura integritatea acestora la trecerea corpurilor solide.  Se recomanda asezarea pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala.

Specificatii Zdrobitor desciorchinator electric ENO 15 Semiinox
Mod de actionare:    motor electric
Putere motor:    0,75 kW / 1,0 CP
Turatie:    500 rot/min
Material:    Tabla vopsita camp electrostatic
Cuva:    inox
Tambur desciorchinare:    inox
Role presare:    aluminiu
Randament:    1.600 – 1.800 kg/h
Dimenisuni (L x l x h):    1210 x 600 x 630 mm
Greutate:    54 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *