Home / Tractoare si combine / Combina John Deere W 650

Combina John Deere W 650

Combinele din seria W sunt sigure, usor de intretinut, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil si sunt perfecte pentru o gama larga de culturi.

Modelul John Deere W 650 are dotari extraordinare ce sporesc productivitatea.
Este prefect echipata cu platforme speciale pentru:  culturi joase, grau, ovaz, orz, culturi medii, porumb si floarea soarelui. Platformele si extensiile pot fi montate in functie de necesitati si conditiile de clima.

Sistemul de treierat este performant si eficient, tehnologia de indepartare a paielor este performanta, zona de separare este de 1.80 metri patrati cu actiune mecanica si sase caisori, batatorul este de mare diametru si transporta delicat boabele catre zona de separare.

Caisorii sunt lungi, cu unsprezece trepte si asigura separare excelenta chiar si la culturile dificile. Separatorul de putere utilizeaza tehnologia de prindere si eliberare pentru a scoate boabele de pe spice.  Sistemul de curatare asigura graunte calitative chiar si la volum mare de lucru.

Combina John Deere W 650 este prevazuta cu motor John Deere cu sase cilindri PowerTech PSX cu turbocompresor, de aceea puterea este mult imbunatatita. Acestea respecta toate standardele de emisie a noxelor, IIIB.

Cabina spatioasa asigura confortul operatorului. Comenzile sunt pozitionate ergonomic si sunt intuitive. Raspund rapid la cea mai mica atingere. Vizibilitatea este excelenta, iar geamul fumuriu care inconjoara cabina aduce un pus de confort.

Specificatii tehnice combina John deere W650
Tip utilaj: combina treierat
Producator: John Deere
Serie: W
Model: W650
Motor: John Deere cu 6 cilindri PowerTech PSX
Volum rezervor combustibil: 800l
Volum buncar: 9000l
Viteze descarcare: 88 l/s
Numar caisori: 6

Tractor TYM T603
Tractor Fendt 208 VF Vario

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit